Rzeźnia nr 5 Strona Główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
AMP 2010
Autor Wiadomość
Senegroth 
POWERLIFTER

Wysłany: 2010-02-05, 14:06   

Spokojnie mój trener negocjuje z "organizatorami" i myślę, że mu się uda ich przekonać 8-)

radex129 
Animal.

Wysłany: 2010-02-06, 21:05   

Termin do dupy :|

Senegroth 
POWERLIFTER

Wysłany: 2010-02-06, 23:30   

Mi się tam podoba. Akurat taki, żeby po juniorach formę utrzymać lub nawet troszkę poprawić a po AMP można z 2 tyg odpocząć i zacząć szykować się na PP :D

maguras 
słaby

Wysłany: 2010-02-07, 10:00   

Z tym sprzetem bezsens... jakies kombinacje... to w polsce tylko moga wymyslic...
jak juz to cale zawody rozgrywac raw... ale z wyprzedeniem dluzszym podac to do wiadomosci, chlopaki pokupywali sprzet, wydali sporo kasiory... i kto teraz im to zwroci...
Trenujac w sprzecie sila bezsprzetowa spada, wiec szanse na dobry wynik tez spadaja.
Ktos chce zmieniac zasady w trojboju, ten sport ma taka specyfike jaka ma, trzeba to trzyjac do wiadomosci, a nie kombinowac.

Dwernik 

Wysłany: 2010-02-08, 23:47   

Cytat:
Najbardziej aktualna wersja kalendarza imprez PZKFiTS
Najważniejsze zmiany pierwszej połowy roku: nowa lokalizacja rozgrywania Mistrzostw Polski Juniorek i Juniorów do lat 20 i 23 w Trójboju Siłowym - po wycofaniu się Władysławowa zawody odbędą się w Warszawie.
Ustalono termin Akademickich Mistrzostw Polski w TS - 15-16 maja, Łódź.
Otwarte Mistrzostwa Śląska Juniorów, Seniorów i Weteranów w WL odbędą się w Knurowie w dniu 2010.04.18, natomiast wycofane zostały zawody: Otwarty Turniej Knurowskich Siłaczy w WL (Knurów, 11 kwiecień) i Otwarte Mistrzostwa Śląska w WL (Chorzów, kwiecień).

będzie lepiej.. http://www.youtube.com/watch?v=CvLJlioeg-o

Słabeusz 

Wysłany: 2010-02-09, 14:24   

ciekawe, ciekawe bez sprzetu szanse by sie wyrownaly ;)

Jaki jest limit wieku na Ampach. Planuje za rok, ale bede mial rocznikowo 26 lat

Dozorca
brotherhood of steel

Wysłany: 2010-02-09, 14:47   

to jeszcze sie zalapiesz. do 26 jest

Słabeusz 

Wysłany: 2010-02-09, 15:02   

dzieki ;)

stainless

Wysłany: 2010-02-10, 14:13   

"ciekawe, ciekawe bez sprzetu szanse by sie wyrownaly"

nie do konca by sie wyrownaly ;)

treinng pod czysta sile (bez sprzetu) rozni sie od treningu na sile w sprzecie. Tak wiec podanie nawet teraz informacji, ze AMPy mialyby byc bez sprzetu byloby krzywdzace dla osob dzwigajacych w sprzecie. Wg mnie taka informacja powinna pojawic sie minimalnie 6-8 miesiecy wczesniej (zeby zmienic metody treningowe jesli chce sie wystartowac i cos pokazac, a nie tylko "dobra zabawe" i 100kg w 75 ;) )

Fingerling 
POWERLIFTING

Wysłany: 2010-02-10, 14:16   

Dokładnie. Albo zasady są że wszyscy startują w sprzęcie (jeśli mają owy) albo założyć od razu że zawody odbywają się bez sprzętu. Ale taki jest trójbój. Powinien być sprzęt i tyle.

GRUPA KOBRY:
Kruszynka
Renegat
Szlapahandball

dwustronny 

Wysłany: 2010-02-10, 14:29   

nie, nie powinno byc sprzetu %)

aczkolwiek to, ze mialoby go nie byc na ampach byloby glupota. nie po to ludzie wydali hajs i robili treningi pod sprzet, zeby startowac raw.
Co mi ojczyznę okrada "

stainless

Wysłany: 2010-02-10, 14:33   

czy powinien, czy nie to juz inna historia... wazne jest, ze jesli chcemy zrobic zawody bez sprzetu tej rangi to informacja musi sie pojawic na przynajmniej 2-3 metody treningowe wczesniej ;)

a nie, ze 3 miesiace do zawodów i nie jest pewne co bedzie,... ze moze sie okazac, ze na rozgrzewce dowiemy sie, ze jednak bez %)

Słabeusz 

Wysłany: 2010-02-10, 15:34   

stainless napisał/a:
"ciekawe, ciekawe bez sprzetu szanse by sie wyrownaly"

nie do konca by sie wyrownaly ;)

treinng pod czysta sile (bez sprzetu) rozni sie od treningu na sile w sprzecie. Tak wiec podanie nawet teraz informacji, ze AMPy mialyby byc bez sprzetu byloby krzywdzace dla osob dzwigajacych w sprzecie. Wg mnie taka informacja powinna pojawic sie minimalnie 6-8 miesiecy wczesniej (zeby zmienic metody treningowe jesli chce sie wystartowac i cos pokazac, a nie tylko "dobra zabawe" i 100kg w 75 ;) )

Napisze moze tak... bylyby bardziej sprawiedliwe. W dodatku wiekszosc zawodnikow startuje bez sprzetu na tych zawodach. W koncu w/w zawody maja wskazac nam najsilniejszego studenta, a nie najbogatszego (dobor sprzetu), najlepiej operujacego sprzetem.
Macie racje, taka informacja powinna byc juz ustalona na poprzednich zawodach AMP. Teraz to juz "po ptokach"

Dwernik 

Wysłany: 2010-02-10, 18:06   

mi to w sumie juz wisi czy bedzie sprzet czy nie bo i tak bede mial blache startujac bez sprzetu i poza tym moj trening mnie takze przygotowuje w jakims tam stopniu do startu raw ale na Boga takie zmiany są zbyt istotne aby je podawac tak pozno a poza tym gdzie kurwa sa mistrzostwa kraju w ts bez sprzetu.. druga sprawa ze czesc zawodnikow traktowala AMP jako start kontrolny/lekki w sprzecie a teraz nagle maja zdejmowac sprzet - lepszym to tylko szkodzi. Jak dla mnie taka zmiana jest durna i skierowuje MP na zly tor, bo dla ludzi ktorzy i tak nic w tym sporcie nie osiagna a lepszym tylko koliduje zycie.

będzie lepiej.. http://www.youtube.com/watch?v=CvLJlioeg-o

Jurand 

Wysłany: 2010-02-10, 18:17   

po ostatnim zdaniu jakos mi sie smutno zrobilo %)

nic takiego nie wprowadza, dajcie spokoj.

Odpowiedz do tematu