I mam podobne odczucia... odechciewa mi sie jechac na te zawody ... wole juz sie lepiej przygotowac do mistrzostw slaska ;-)
22 maja Mistrzostwa Śląska beda miały charakter zamkniety, dla ślązaków...
AZS sie czepia troche, dlatego 27 listopada organizujemy otwarte zawody, ktore bede rownolegle do akademickich mistrzostw slaska
panowie wszyscy tam bedziecie od 14?
ja raczej nie dam rady dojechac 14, predzej bede na ranek 15 (jesli bede mial polaczenie w nocy), ew. 14 w nocy. czy tak to bedize ogarniete, ze ktos bedzie mogl mnie odebrac z dworca?
troszke sie glupi poczulem, bo za cholere nie zrozumialem co napisales z
e: ahaaaa, pisales o datach, nei godzinach!
startujacy 14tego na bank beda
celuj raczej w ranek 15tego, swoje chopy beda raczej od 11-12 startowac, nikt nie bedzie spal juz, to komitet powitalny moze uderzyc po Ciebie na dworzec
...Patras, ja raczej pociągiem będę śmigał, więc się ugadamy jakoś, co by razem jechać. chociaż teraz właśnie mi wsykoczył 22ego koncert Prodigy w Warszawie, ale myślę ,że to wszystko jakoś poogarniam do kupy i zjawie się na AMPach
...z noclegiem, to trzeba będzie coś poszukać blisko miejsca, gdzie będą się odbywać zawody, bo Łodzi nie znam kompletnie, a szkoda mi czasu na błądzenie po mieście i przesiadki z 15-tu autobusów
_________________ ...Jeśli to co masz do powiedzenia jest warte mniej niż cisza - milcz